Οι 5 πιο σέξι μεταμφιέσεις για τις Απόκριες

Η κρίση θέλει καλοπέραση και καρναβαλική διάθεση. Τι θα ντυθείς όμως τις απόκριες; Διάβασε παρακάτω και δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

1.Για τις γλυκούλες: ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου και το πιο σέξι σου εσώρουχο, θα σε μεταμορφώσουν σε ΣΕΞΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ

Χρειάζεσαι σέξι εσώρουχα σε λευκό χρώμα, φτερά αγγέλου, ψηλοτάκουνα ή και όχι, γιατί προέχει η άνεση και εξάλλου δεν χρειάζεσαι τα τακούνια για να σε αναδείξουν!!! Μπορεις να βάλεις από πάνω μία φουστίτσα ιδανικά τουτού ή με φτερά και είσαι άγγελος εξ ουρανού!!! 

2.Για τις τολμηρές: αντίστοιχα μπορείς να ντυθείς ΣΕΞΙ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ!

Χρειάζεσαι σέξι εσώρουχα σε κόκκινο χρώμα, κερατάκια, ιδανικά μπότες πάνω από το γόνατο και μπορείς να φορέσεις και κόκκινο καλσόν. Απογείωσε την εμφάνιση με διάφορα αξεσουάρ όπως κολιέ και σκουλαρίκια. Για να είσαι πιο άνετη φόρεσε και κόκκινη ή μαύρη φουστίτσα και είσαι "κόλαση"!

3.Για τις δυναμικές: LARA CROFT εδώ μπορείς να παίξεις με δίαφορους τρόπους! 

 

 Με ένα σορτσάκι, ένα μαύρο φανελάκι, ζώνη με έντονη αγκράφα και κατσοδέτες και είσαι κομπλέ. Μπορείς όμως να το αλλάξεις και να το παίξεις αντίστροφα γιατί έχει και λίγο κρύο βρε φιλενάδα! Όλες σχεδόν έχουμε ένα μαύρο κολάν και ακόμα καλύτερα ένα δερμάτινο μαύρο κολάν, φόρεσε το με ένα μαύρο μπουστάκι, μην ξεχνάς την ζώνη με την αγκράφα. Φόρεσε από πάνω καλτσοδέτες, κάνε τα μαλλιά σου πλεξούδα, προμηθεύσου και ένα όπλο και είσαι "ετοιμοπόλεμη"!

4.Για τις μυστήριες: ΣΕΞΙ VAMPIRE μετά τον απαγορευμένου έρωτα του Έντουαρντ και της Μπέλα, η στολή που θα σε καθιερώσει ως την πιο σέξι του πάρτι δεν είναι άλλη από αυτή!

 Θα χρειαστείς ένα κορσέ, μαύρο καλσόν, προμηθεύσου μια κάπα και δόντια, κάνε smokey eyes, έντονες γωνίες στο πρόσωπο και κατακόκκινο κραγιόν! Φόρα δαντελένια φούστα και γάντια και είσαι πανέτοιμη!

5.Για τις λαμπερέςμεταμορφώσου σε σέξι  MOULIN ROUGE girl!

Θα χρειαστείς ένα εντυπωσιακό κορσέ που μπορεί να είναι με δαντέλα, δερματίνη, c-throu ότι μα ότι θέλεις μαζί με διχτυωτό καλσόν! Φόρα πολλά κοσμήματα για να δώσεις λάμψη και την χλιδή που χρειάζεται! Φόρεσε ένα εντυπωσιακό καπέλο ή κάποιο αξεσουάρ για τα μαλλιά σου όπως μια λαμπερή στέκα, φτιάξε τα μαλλιά σου vang ή μπούκλες για πιο απλό ή ακόμα και ένα κότσο! Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!


Example blog post
Example blog post
Example blog post