5 Tips για να διαλέξεις το σωστό εσώρουχο

Στην εποχή μας τα γυναικεία εσώρουχα δεν χρειάζεται να είναι μόνο άνετα αλλά και στυλάτα και να κάνουν την γυναίκα να νιώθει όμορφη έτσι ακριβώς όπως είναι! Σου έχουμε τα τιπς για το πως να διαλέξεις το καταλληλότερο εσώρουχο για εσένα.

Η σύγχρονη γυναίκα σήμερα έχει απαιτήσεις από τα εσώρουχα της. Δεν συμβιβάζεται με απλά κλασσικά, αλλά επιζητά την ανάδειξη του σώματος και της ταυτότητας της.

Τα γυναικεία εσώρουχα δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά σύμβολο θηλυκότητας και ερωτισμού και πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα κατάλληλα:

1. Να είναι σετ

 

Ένα σετ μπορεί να είναι έτοιμο ή να το διαμορφώνεις εσύ. Πάντα να κοιτάς πως μπορείς να συνδύασες τα εσώρουχα σου σωστά, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη ενδυματολογική λύση. Το πιο κλασικό είναι το αγαπημένο μαύρο σετ που βολεύει με τα περισσότερα ρούχα και σε κάνει να νιώθεις άνετα και σέξι ταυτόχρονα. Το να έχεις την ίδια ακριβώς απόχρωση να θυμάσαι είναι το κλειδί για να είσαι στυλάτη και εσωτερικά!

2. Να είναι ο τύπος σου

Μην καταπιέζεσαι με εσώρουχα που δεν σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Μερικές γυναίκες αντιπαθούν τα πολύ μικρά strings αυτό σημαίνει λοιπόν πως δεν πρέπει να ζορίζονται. Αγόρασε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και μη σκεφτείς ποτέ πως φαίνεται πάνω σου. Τα γυναικεία εσώρουχα είναι κάτι πολύ προσωπικό και πρέπει να νιώθεις ένα με αυτά και όταν νιώθεις εσύ πραγματικά άνετα, είναι το μαγικό που σε κάνει να φαίνεσαι δυναμική.

3. Να μπορείς να τα φορέσεις εύκολα

Μερικές γυναίκες αγαπούν ρούχα τα οποία κάνουν τα εσώρουχα τους μέρος του outfit. Τέτοια είναι τα σουτιέν bralette, τα μπουστάκια και τα κορμάκια. Αν είσαι αυτής της φιλοσοφίας, τότε πρέπει να επιλέξεις σχέδια τα οποία αναβαθμίζουν την συνολική σου εικόνα και ξεφεύγουν από την ιδέα «εσώρουχο», χωρίς όμως να χάνουν την χρήση τους. Είναι ένας μοντέρνος τρόπος να δείχνεις την άνεση με το σώμα σου.

 

4. Να μην είναι πολύ ακριβά

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως τα πολύ ακριβά εσώρουχα είναι και τα καλύτερα. Αυτό είναι λάθος! Το κόστος θα πρέπει να είναι ανάλογο της ποιότητας και του σχεδιασμού. Είναι σημαντικό να έχεις πολλές επιλογές και να είναι όσο το δυνατών πιο προσιτές, αφού τα γυναικεία εσώρουχα τα φοράς καθημερινά και αλλάζουν ακόμα και 2-3 φορές εντός μίας ημέρας.

5. Να είναι καλής ποιότητας 

Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε βαμβακερά εσώρουχα, που βοηθούν στην αποφυγή των μολύνσεων της ευαίσθητης περιοχής. Και όπως στην περίπτωση των στενών εσωρούχων, μπορείτε να φορέσετε μεταξωτά ή από λύκρα εσώρουχα σε ειδικές περιστάσεις. 

 

Στη σελίδα μας MissPanda θα βρεις την πιο μεγάλη ποικιλία εσωρούχων στις πιο όμορφες γραμμές για όποτε τα χρειάζεσαι. Είσαι ρομαντική, sexy, δυναμική, απαιτητική, όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας σου φόρα τα εσώρουχα που σε εκφράζουν σήμερα!


Example blog post
Example blog post
Example blog post